Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Znaleźć radość gdzieś w sobie
Uśmiech mieć ku ozdobie...
Oczy szczęściem patrzące
Myśli w marzeniach błądzące.

Ręce chętne nieść pomoc
Usta słodkie jak owoc....
Duszę lekką i wolną
Żyć tą chwilą ulotną.

Jak to wszystko pozbierać?
Poukładać , powycierać...
Odświeżyć, przywrócić do życia
By nie wstydzić się własnego tu ,,bycia"!

3515 wyświetleń
40 tekstów
2 obserwujących
  • odwrócona

    22 January 2016, 21:06

    Dziękuję i pozdrawiam :)

  • szpulka

    22 January 2016, 18:35

    Bądź tutaj koniecznie i pisz częściej ! :)

  • nicola-57

    22 January 2016, 12:01

    a jak słowa uwięzły mi w gardle, to co?
    potrzebny i bdb tekst. Pozdrawiam i do następnego wiersza :)