Menu
Gildia Pióra na Patronite

Impas...

Znalazłam się
w dziwnym impasie
szalonych emocji
których nie potrafię minąć

Kładąc z czułością
dłonie na brzuch
gdzie czuje każdy
Twój bajeczny ruch

Uspakajam moje
zmartwione serce
gdzie pragnę pamiętać
czas ciąży jak najpiękniej...

06.06.2021

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • kati75

    6 June 2021, 17:03

    Najpiękniejsze dopiero Cię czeka;-)

    • Pechowa_

      26 June 2021, 06:51

      Wiem i bliżej jest niż dalej Kochana :))))