Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jest

znalazłam
mój Anioł Stróż
dał mi znak

i wiem już
że zgadza się
że jest na tak

decyzja podjęta
kamień z serca
wybrana droga

piórko upuścił
biały wysłannik
mojego Boga

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!