Menu
Gildia Pióra na Patronite

a co mi tam

znalazłam drzewo
bez ptaka
śpiewam solo

135 876 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • Joan40

    1 May 2020, 10:14

    znalazłam drzewo
    bez liści
    z wisielcem;(

    ....tak mi przyszło na myśl. Pozdrownionka z Ponurowa

  • motylek96

    1 May 2020, 10:08

    Myśli twoje zmierzajaywe właściwym kierunku.
    Wolna interpretacja jak najbardziej wskazana
    😉🙂

  • onejka

    1 May 2020, 09:42

    A to takie trochę dwuznaczne jest Taki zamiar, czyja mam chore skojarzenia ? 🤔

  • onejka

    1 May 2020, 09:30

    Super !! Aj już tekst dnia zaznaczyłam 🤪