Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na skraju marzeń

Znajdźmy się tam
Gdzie niebo styka się z naszymi marzeniami
A na obłokach drzemią
Niespełnione nadzieje

I patrzmy jak słońce zachodzi ze wstydu za horyzont
Oblane barwami zazdrości
Że jesteś moja

Będę tam na Ciebie czekał
Słuchając żałosnego lamentu morza
Chcącego skraść Twoją miłość cichym szelestem fal
Spienionych ze złości
Że Twoje Serce jest we mnie

Zachłanny wiatr przebiegły
Żądny Twych cudownych oczu
Zachwycając się pięknem rozwianych rudych loków
Zwiewnej sukienki i bosych stóp
Sypnie piaskiem w moje oczy
Żebym nie ujrzał Twojego wdzięku

Zapomniał tylko
Że Twoje źrenice rozszerzają się tylko na mój widok

A gęsią skórkę wywołuje
Wyłącznie dotyk mojego serca...

https://youtu.be/9zDiS7OZadQ

Muzyka: Własna kompozycja 🙂

35 633 wyświetlenia
300 tekstów
14 obserwujących
  • Anna S.

    26 April 2021, 22:49

    • to_tylko__ja

      28 April 2021, 10:22

      Dziękuję Aniu bardzo mi miło 🤗

  • Malusia_035

    26 April 2021, 08:54

    Malowniczo ,czarująco ,magicznie :) Po prostu pięknie :)

    Bravo :) Pozdrawiam ciepło :))

    • to_tylko__ja

      26 April 2021, 12:28

      Dziękuję Ci Malusiu bardzo serdecznie 🤗 ciepło robi mi się na serduszku od takich miłych słów 🤗

  • onejka

    26 April 2021, 08:01

    Przepiękna melodia, przywołuje spacer brzegiem morza...byłam tam, poczułam...dziękuję 🤗

    • to_tylko__ja

      26 April 2021, 12:25

      Dziękuję Ci Onejko za te piękne słowa 🤗 cieszę się, że mogłem zabrać Cię w małą podróż 🤗🙂

      od onejka
  • kukaczka

    26 April 2021, 03:58

    ..i zaczarowane chwile w słowach w dźwiękach,
    a dusza uciekła, odpłynęła.. zmiękła..

    • to_tylko__ja

      26 April 2021, 06:55

      Przy poniedziałku trzeba uciekać 😜 daleko odpłynęłaś?🤗😁