Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szkic

Znajdź mnie, proszę
I przytul, nie mącąc ciszy
Spójrz i zostań przez chwilę

Znam zakamarki tej duszy
I słowa niewypowiedziane
Słyszę, mów a ja zapiszę

Znajdź mnie proszę
Bo jestem jak kamień
Pod falami wspomnień

Szumem twoich myśli
Odwiedzany, lecz niespokojny
I przepraszam, za nic

15 691 wyświetleń
138 tekstów
21 obserwujących
  • Monika M.

    7 June 2020, 07:55

    To może zrób coś i dopiero przeproś?
    Zapytaj Rzekę. Ona wie.

  • Niebieska Róża

    29 May 2020, 20:35

    Lekkość wypowiadanych słów płynących głębi serca. Do mnie przemawia, super !

  • 20 May 2020, 20:06

    Dziękuję.

    od kati75
  • kati75

    20 May 2020, 19:34

    Piękny!🙂