Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

To Co Było Już Nie Wróci

Znajdę sposób by zapomnieć,
patrzeć teraz tylko w przód ...
nie wysyłaj więcej do mnie
poczuć winy, żalów znów.

To co było już nie wróci,
błądzi tylko w głowie mej ...
pragnę w końcu to wyrzucić ...
TU I TERAZ !!! JUŻ !!! okej ...

Dziura w głowie pozostała,
w sercu także, ale wiem ...
z czasem się zagoi rana
i już tu nie będzie jej.

To co było już nie wróci,
niechaj zniknie w gęstej mgle ...
nie pozwalaj mi się smucić
tym co już nie czeka mnie.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!