Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aktualności szklanego domu

Znających ludzie prości
Odkręcają człowiecze trudności
By bez litości
Smakować tamtej miłości
A typowe dla tej jałowości
Zaleceń zawartości nudności
Powracają bez ustanku zawiłości
Mimo powtórnego odwrotu
Docinek
Kolejnego powrotu
Głupich minek
Maseczki się rozypały
Uczucia wygrały
Ciągle chce tam być
I ze słoiczka miodek pić

1289 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!