Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wylane żale szefowej toalet

Zmywam włosy łonowe
młodych mężczyzn i starców
lizolem

Pisuary mają podkrążone oczy
a mnie zabrakło melodii
do czyszczenia ich pozostałości

U kobiet podpaski
o wiele brudniej w toalecie
tampony zatykają kratki ściekowe
a wentylator ma alergię

Na dworcu tałatajstwo
kręcą się tu zboczeńcy
płacą podwójnie
zatem ich się nie przyczepię...

marka

Wspominając rozmowy
z szefową toalet
na dworcu we Wrocławiu.

Powiem pani, że życie nie jest lekkie...

127 805 wyświetleń
1426 tekstów
95 obserwujących
  • Piłkareczka*

    28 June 2010, 23:02

    A u tej Pani zawsze jest co poczytać i przemyśleć :) +

  • 28 June 2010, 16:28

    Publiczne toalety...omijam je z daleka, szczególnie dworcowe...świetnie opisane codzienne zmagania babć klozetowych...

  • motylek96

    28 June 2010, 14:51

    Ale wiersz!!!
    Kurde ,aż nie wiem co napisać.Na pewno na plusa jest:)
    Życie miejskich toalet