Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

deszcz

zmysłowy dotyk wcierasz w skórę
rozdmuchując włosy delikatnym szeptem

wszedzie gdzie jestem
widzę cząstkę ciebie

zgromadone obrazy to wszystko co mam
i wszystko czego nie rozumie

nadciaga deszcz pod paznokciami
czuję jak wibruje powietrze

każda kropla niesie ukojenie
rozgrzanemu sercu

mówiąc "żegnaj"
na pustyni pustych parasoli

http://youtu.be/15kWlTrpt5k

135 881 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    14 August 2020, 07:09

    Dziękuję. Bardzo miło😚
    Serdecznie pozdrawiam.

    od Cris
  • Cris

    9 August 2020, 23:07

    Z podobaniem :)

  • kati75

    9 August 2020, 18:15

    *wszędzie,zgromadzone, nadciąga. Motylku cudny wiersz!

  • sprajtka

    9 August 2020, 15:13

    Oj pięknie piszesz Motylku, można od Ciebie się uczyć.