Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zmysł oszustwa brylantowy,
uśmiech szczery, Oscarowy.
Nic nie kłamiesz,jesteś sobą.
Szkoda ze nikt nie poznał się Tobą
Smutne jest że nawet Ty nie wiesz kiedy grasz a kiedy Jesteś Ty.

5601 wyświetleń
64 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!