Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pora kończyć

Zminimalizowany krzyk serca
Szeptem utkwił na pustej drodze
Łzawi szadź i czernią zacina
Porywisty strach włazi prosto w oczy

Powrót niczego nie zmieni
Nie ma kolorów ostrości
Jestem wyschniętym niedopałkiem
Utkwionym we wspomnieniach
Na dnie taniej szkockiej.

974 wyświetlenia
12 tekstów
4 obserwujących
  • No_One_

    25 January 2012, 13:11


    Zminimalizowany krzyk serca
    Szeptem utkwił na pustej drodze


    +.