Menu
Gildia Pióra na Patronite

***


Zmienił się horyzont

mam już wątpliwości
czy nadal się uśmiechasz
szaleństwo zmian
kusi głębią zatracenia

Brak pokory
wyrzutów sumienia
nieobecnego jutra
wobec przeznaczenia

W cienistych alejkach spokój
jeszcze powrócą ptaki
i szelest liści
pachnących traw..

15.07.2020
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=vY4rwp34sUc

56 050 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • PetroBlues

    16 July 2020, 18:57

    Bardzo dobry wiersz...treść, wygląd, płynność. Wszystko na plus. Brawo.

    Pozdrawiam ciepło :)

  • kati75

    16 July 2020, 10:06

    subtelności tu twojej brakowało;-)hejka Malusiu;-)