Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce do Ciała

Zmęczone serce i umysł , zamknięte na wszystke spusty odpoczywa w samotności,
nie dopuszcza pomocy , nie przyjmuje gości ale za to wściekłe mówi..

nie dziw się, że szczęście uciekło, jeżeli samo nie wiesz czego chcesz!
nie dziw się Ciało , że jutro cierpisz,
jeżeli wczoraj nie ufałeś samemu sobie i temu co twoje serce chce!

noś teraz ten cięzki plecak okupiony łzami, smutkiem i krwią,
znoś głupie jak Twoje rany wydają z siebie okrzyki bólu i karzą Cię cierpieniem,
w ten sposób Ja Serce poruszam i chłodzę Twe chore sumienie.

które wbrew mojej woli wraz z duszą mimo wszystko krwią malują Ci obraz szczęścia,
gdyż cieszą się nadal życiem i tym..."zbawiennym biciem serca".
Wyciągnij z tego naukę, wyjdz z tej lekci z mądrością,
niech Ona stanie się Twoją siła, byśmy nadal moglibyć Jednością.

1946 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!