Menu
Gildia Pióra na Patronite

Witaj....

Zmęczona bycia samym
biorę i dzwonię do ...ciebie
ramiona me czują
jak pusto bez ciebie
serce zamarło na moment
tylko ja i moja poranna kawa
zawołaj...a przyjdę do ciebie
w wielkim pośpiechu
zwrotnicę nastawię odpowiednio
uwolniłeś sam siebie
z uchwytu bezradności
Witaj w zyciu...mój Drogi.
http://www.youtube.com/watch?v=-wo6mrRy8nI&list=FLgjHhbSNG3P0XzO4v6uVuxQ

63 301 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    21 December 2013, 15:06

    dzieki moi mili i milego wekenda :)

  • krysta

    21 December 2013, 13:15

    urocze powitanie :)

  • awatar

    21 December 2013, 12:55

    podoba mi się nastawianie zwrotnicy
    i jazda wyobraźnią po górce rozrządowej

  • Naja

    21 December 2013, 10:29

    Dobrze by było Haniu, żeby we wspólnym życiu...:-)