Menu
Gildia Pióra na Patronite

39#

Zmartwienia kołyszą się
na wielkim fotelu
zsuwają się z niego
i lądują w kapciu
jedzą ciężkie powietrze
i wchodzą do jamy ustnej
tam rozpoczynają bal
rozmnażają się
i śpiewają
tak głośno
że człowieka bolą uszy.

16 446 wyświetleń
233 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!