Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zombie

zmarszcz czoło
przyjmij myślenie
bo robią cię na szaro
a ty im wierzysz

świata nie zmienisz
ale oni zmienią ciebie
pozwolisz na chip
pesel już masz w dowodzie

i nigdzie nie uciekniesz
gdyż na to pozwalasz
zatem wyjdź na ulicę
i krzycz z innymi

tylko gdzie oni
w masmedia uwierzyli
mózgi wyprane
zombie zombie zombie

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!