Menu
Gildia Pióra na Patronite

ICH

Zmanipulowane ciemne masy
przekonane o słuszności ich kłamstw,
skrajnego komfortu technologiczne czasy
i sprzedający się rewelacyjnie chłam ...

Usłane różami fundamenty
dla budowy Nowego Porządku Świata,
powtarzające się ludzkości błędy
i ich wojny planowane przez długie lata ...

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!