Menu
Gildia Pióra na Patronite

CZĘŚĆ JEJ ŻYCIA

Złudzeniowo pusta w środku, dla nikogo niepojęta
Próbuje się otworzyć, bo wiecznie w sobie jest zamknięta
Postrzegana inaczej, choć wie, że jest inna
Smutek ją paraliżuje, bo to nie ta życia ulica

Próbuje uciec psychicznie, od tego co do jej myśli, nie należy
Dusi się męczy, ale posłuchu u nikogo nie ma, by po swojemu przeżyć
Poddaje bez walki, bo wie, że żyć tak będzie
Wszystko w jednym pomieszczeniu…
Znów tak samo będzie.

15 340 wyświetleń
124 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    11 December 2014, 16:29

    Powinna się otworzyć, ale n igdy do końca - nikomu.