Menu
Gildia Pióra na Patronite

Część Ci

złożoność dłoni
nad nią
umysł w pogoni
do namacalnego

zamknięte oczy
na prostotę złożonego

usta pokarmu łaknące
wtłaczającego w serce
słońce

z roślin zwierząt drzew

w uszach cichy śpiew
niczym słowika

w tą całość
jedynie
małość wnika

większość ciąży
i opuszcza głowę
przed stopy

procentowe

4528 wyświetleń
87 tekstów
5 obserwujących
  • fyrfle

    7 July 2019, 20:18

    Większość ciąży niczym świergot słowika...