Menu
Gildia Pióra na Patronite

. . .

Złote szepty naszych chwil
zaszyły się w dźwiękach
Twojej duszy.

. . .

Pieszczotliwe słowa
odnalazły się w Twoich ustach
niczym niezmącone, prawdziwe.

22 080 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
  • Cris

    13 November 2015, 19:09

    Piękne wersy...