Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ta kobieta

Złośnico ponętna,
dlaczego musiałaś być
tak cholernie namiętna
obudziłaś we mnie coś
czego nie było
i już nie zapomnę
bo już nie mogę
diable wcielony
mimo, że naprawdę chciałem
to oprzeć się nie mogłem
napiętnowałaś swoje imię
a teraz
słony smak tęsknoty
budzi mnie każdej nocy
wiesz dobrze, że
jesteś moim koszmarem
nie chcianym darem
oddam wszystkie skojarzenia
pozostawione po Tobie marzenia
podobnej do Ciebie znaleźć nie potrafię
może tak będzie lepiej nawet
Niebezpieczna kobieto

162 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
  • kubanskie_cygaro

    14 October 2012, 11:02

    Dziękuję :))

  • czarna mamba

    13 October 2012, 12:25

    no jestem pod ,,,,wrazeniem...dla mnie super:)

    http://www.youtube.com/watch?v=qid4GeqEKDs

    Video qid4GeqEKDs
  • misiek45

    13 October 2012, 12:22

    No i po co się było zakochiwac?,ale ładny wiersz -pozdrawiam;)
    Gdyby nie te niektóre wyrazy to odniosłabym wrażenie że znam autora,ale to raczej pomyłka.:)