Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja jesień

Złocisty dywan liści
w uśpionych dnia promieniach.

Preludium deszczu pobrzmiewa
wśród nagich drzew.

Szopenowski nokturn przenika
szarobiałą mgłę.

Nostalgia przeszłych dni
stuka do zamkniętych dawno drzwi.

3168 wyświetleń
24 teksty
2 obserwujących