Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złość

Zło-ść, jak
ość kłuje
oszu-kuje
w oczy,
nie śpi
mdli, źli
brwi, żąda
krwi.

Zł-ość, jak
ość kuje
jak-ość
psuje, miał
kość, nie ma
jej, pożąda
jej jak
pies.

12 242 wyświetlenia
135 tekstów
3 obserwujących
  • Naja

    19 March 2021, 14:34

    Bo złość boli jak złamana kość...

    Wyjątkowo trafnie.👍