Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaganiani

Zleciały się poranki
Jak kawki z gawronami
Najmniejszej troski

Zleciały ciężary
Z serca Nam nadane
Kładące zmęczenie

Zleciał czas
Połamał marzenia
Zatrzymał myśli

Potrzebna przystań
Ramiona graniczne
Chroniące przestrzeń

Których koniec
Jest początkiem
Wszystkiego najlepszego

276 080 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących