Menu
Gildia Pióra na Patronite

CDN...

Żle czy dobrze
iż słowa z butelki wyssałem
niczym Mim naśladując mowę,
słowa
może przypadkowe
może czasem złośliwe
ale są konsekwencją
dziwnych bytów
pełnych samotności
i co mi zostało - dno butelki
bez wzajemności,
Ponownie wiatr snuje opowieści
a ludzka natura maluje obrazy
większe niż represja-
prezesa bez twarzy,
... może za życia ciąg dalszy ,...???

14 009 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!