Menu
Gildia Pióra na Patronite

chwilka

Złapała w ręce okruszek nieba
Myślała, że więcej już nie potrzeba

Tak piękne kłębiły się w jej głowie marzenia
Na chmurach jak owce tęczowego słońca promienia

I zachwiało się jej maleńkie serce
I puściła to kruszące się szczęście

W oczach pozostał błękitu nieba skrawek
Oddalał się i rozbił o zieleń trawek

13 919 wyświetleń
225 tekstów
2 obserwujących