Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomóż mi

Złap mnie za rękę
bo stoję tu w ciemności
zagubiona, zaćpana w ilości
nieprzychylnych spojrzeń

Podaj mi ręce
złap mnie czym prędzej
bo ciemność jest wrogiem
przeraża w swej potędze

Ogarnia mnie łatwo
Na duszę się czai
podkłada mi kłody
Niepewność utrwalać może

Zabija.
Ciągnie
Mnie
W dół

Podaj mi ręce
w kółko znów się kręcę
uczucia w nadmiarze
depresję dają w darze...

21 549 wyświetleń
318 tekstów
8 obserwujących
  • RozaR

    29 August 2014, 22:54

    Czasami brakluje tej jednej ręki.