Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złamane serce

Złamane serce

Wiele kilometrów ,
tak daleko od siebie...
tak trudno powiedzieć do widzenia ,
kiedy serce co innego podpowiada .
Każdy sen czasem się kończy ,
kiedy niczego już nie da się skleić na nowo ,
Jednak czy prawdziwa miłość może przeniknąć ,
zgasnąć niczym płomień świec ...
umrzeć śmiercią naturalną ...
czy można o niej zapomnieć ...
Choć tak daleko od siebie ,
wciąż blisko żadna chwila ,
nie chce odejść w zapomnienie ....

12 860 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!