Menu
Gildia Pióra na Patronite

ZŁUDZENIE


Złamałeś mi serce
Nie wiem dlaczego
Złamałeś mi je
Drogi kolego

I nie wiem czemu
Złamałeś mi dusze
Naprawić sie nie da
Przyznać to muszę

Zraniłeś mnie nagle
Choć noża nie miałeś
I krew sie nie polała
Ranę śmiertelną zadałeś.

Zabiłeś dziś we mnie
To wielkie uczucie
Zniszczyłeś jednym żachnięciem
Tak nie postąpują ludzie....

Zabrałeś wspomnienia
Te dobre sobie wziąłeś
W zamian dałeś takie
Nie do zapomnienia!

Zostawiłeś zgliszcza
Tego co czułam i chciałam
Świat cały darować
Wszystko co miałam.

DZIĘKUJĘ i za to
Znów wiem co chce
Nie czuje co czułam
Pożegnać Cię chce.

Na zawsze...

17:26. 22/11/2014
Asika

http://www.youtube.com/watch?v=Ii6FhWttmXg
"TO TYLKO ZŁUDZENIE" - JUSTYNA STECZKOWSKA

31 473 wyświetlenia
325 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!