Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krótka historia...

Złączył ich los
przypadek prowadził w nieznane
tyle wspólnych chwil
słów radosnych
dał im czas

jedna chwila
jeden mały błąd..

Niewypowiedziane tajemnicą
rozczarowań przyszedł czas

niewyjaśnione oddaliło
co połączył los
uczucie zostało
może szansę dać

jak sen kończy się
tak piękna chwila
wiecznie trwać nie może

serca dwa podobne tak
oddalił nagle czas..

11 299 wyświetleń
67 tekstów
27 obserwujących
  • mill

    1 June 2015, 20:02

    ...piękny wiersz ....

  • słoneczniki

    6 September 2014, 21:44

    Ciekawy

  • Janya

    4 September 2014, 19:21

    Dziękuje wszystkim i każdemu z osobna za miłe słowa pozostawione pod wierszem::)
    pozdrawiam wszystkich serdecznie:)))

  • czasem_wciskam_escape

    8 July 2014, 12:46

    w takich sytuacjach brakuje slow, wiec zamilkne... to zawsze boli... pozdrawiam promiennie ;-)

  • Fire28

    2 July 2014, 22:30

    Nie tak powinno być.
    W życiu, powinno być najpiękniej

  • Zielonooka27

    2 July 2014, 21:44

    Zbyt krótka historia............

    jedna chwila
    jeden mały błąd..

    wiersz pięknie ubrany w słowa ale czy na pewno ten sen się skończył?

    tylko piękne chwile mogą trwać wieczność do końca...

  • Janya

    29 June 2014, 19:56

    Rafał, Xav.. dziękuję bardzo:)) pozdrawiam wieczorem:)*

  • Xavier.

    29 June 2014, 19:50

    Piękny wiersz Natalio
    Pozdrawiam miło;)

  • Janya

    29 June 2014, 19:42

    Dziewczyny dziękuję za miłe wpisy ..pozdrawiam was cieplutko:))

  • Naja

    29 June 2014, 19:05

    Pięknie opisana, smutna historia...

    Pozdrawiam serdecznie :-)