Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zła pogoda, ciągle pada Ludzkie emocje to nie zabawa
Zła pogoda, lecą łzy Dobry Boże pomóż mi Ciemne cienie nad rozlewiskiem
A po środku stoisz Ty Myślisz zła pogoda,
Wina Boga Słychać grzmot, czuć zryw to ostatni ręki pych
Już nie pada teraz leje
Słychać tylko twoje brzmienie
Wołasz Panie, nie masz czasu na czekanie
Ty nie czekasz, On nie słucha Tylko jedno...
Pycha=zguba

10 856 wyświetleń
68 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!