Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słodka kawa.

Z kawą mi nie w smak,
gdy w świetle poranka
wstaję wraz z życiem,
łóżko nie budzi się.

Z życiem mi nie w smak,
gdy kawa gorzka,
cukier rozpuszcza
się w czyichś ustach.

Z cukrem mi nie w smak,
gdy słodko się wypowiada
dolewając słowną wodę,
wyraz nie przetrawia się.

147 705 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • 14 August 2018, 23:41

    :))

  • LiaMort

    14 August 2018, 18:24

    a dziękuję. mi też się podoba. ;P

  • marka

    14 August 2018, 17:41

    mam podobnie. Spodobał mi się utwór.

  • silvershadow

    14 August 2018, 06:02

    aromantycznie ;)