Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zrozumieć siebie

Zjawiskiem płynie czas
pytając o sens
pytań czy odpowiedzi
ludzkich imaginacji

Piękno narodzin
bezbronnej istoty
z czasem dorosłej
zawistnej,uśmiechniętej,krnąbrnej

Poplątane sytuacje
niedopowiedzeń miłości braku
strachu o jutro
myśli wypatrzeń

Poplątana tożsamość
dorosłości chwil
smaku dodaje
o życia sensu pytanie

99 872 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!