Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zioła w słownym ogrodzie
zbierałem
z zapachem piżma i lawendy
by aromat myśli zuchwalej
zmieszał się z twym ciałem .
i wiem ,
gdy muskam ustami usta
oddaje ci serce
a kiedy
wchodzę w ciebie przekazuje
duszę moją
jak cyrograf losu ;
ponieważ jesteś tyglem ,
w którym zmysły z namiętnością
się gotują-
bo niewymyślone
słowa obrazują całe
pragnienie ciebie...

13 992 wyświetlenia
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!