Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Przychodzisz nocą "

Zimowa noc
Ciepły koc
Księżyca blask
Szept gwiazd
Wyjątkowy Ty
Przychodzisz nocą
Całujesz oczy
Nawilżasz usta
Malinowo kusisz
Ogrzewasz serce
Tulisz czule
Budzę się
Wstaje dzień
Zostawiasz różę
To sen?
Jeszcze śnię

...
Tobie dedykowany
09.01.2021
22:00

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!