Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chłód

Zimny wiatr otula mnie
Chłód przejmuje duszę
Oczy pokryte lodem
Widzą życie

Zabobonne kości chrupią nieprzyjemnie
Chłodem zdjęte odkrywają szron
Cóż to? Śmierć nastaje?
Innego życia, inny ton.

48 210 wyświetleń
349 tekstów
7 obserwujących
  • czarna mamba

    24 September 2012, 21:25

    fajny fajny-rozwin dalej:)

  • No_One_

    24 September 2012, 21:10


    Nie wiem, coś w tym tekście jest...