Menu
Gildia Pióra na Patronite

[akt]

zimny powiew
gdy przechodziła
czerń oczu
kazał ci iść za nią
dotyk
zimny jak stal
lecz czujesz gorąco
podnieconego ciała
usta ust dotykają
czujesz słodki smak
serce zamiera
odchodzisz
w krainę mroku
skąd nie ma powrotu

159 500 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!