Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smutek

Zimno bez twej bliskości.
Pusto bez czułości.

Smutek woła w mej duszy Ciebie
Smutek krzyczy w rozpaczy,tęsknocie

Gdzie jesteś,gdzie zagubiłeś mą tęsknotę?
Gdzie no pytam gdzie?

Żar otula me myśli,ciało,duszę.
A ciebie niema przy mnie dziś.

Wiem jednak jesteśmy jednością.
Kimś więcej niż ja i ty.
Jesteśmy Wolnością w Miłości.
Tęsknotą,pragnieniem i snem

2376 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • M44G

    1 August 2012, 22:06

    Smutny, tęskny lecz ładny wiersz.