Menu
Gildia Pióra na Patronite

zimne spojrzenie
kochanych kiedyś oczu
zraniło duszę

31 364 wyświetlenia
287 tekstów
5 obserwujących
  • fyrfle

    23 April 2017, 13:47

    Podmiotu lirycznemu potrzebne inne ciepłe spojrzenie i gorący dotyk...

    od batram