Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szpital

Zimne korytarze wytarte posadzki ,kto by pomyślał że miejscem będa ostatniej mej schadzki ..Trafilem w miejsce ktorego opisać nie umiem myślę o końcu wcale nie żartuje. Zimne korytarze wytarte posadzki one są miejscem mej ostatniej schadzki.Bez opamiętania bez możliwości ostatnie dramaty i krótkie radosci..Zimne korytarze swiatlo nie dociera jestem lecz niedługo to inna jest sfera.

479 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!