Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

zimne dni
zimne noce
i twoje spojrzenie - które
iskrą rozpala nadzieję
w kominku

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!