Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zimna łza

Zimna łza spłynęła
Słonym śladem
Po cmentarzysku wspomnień
Gasząc ostatnie przebłyski gorącego serca

35 633 wyświetlenia
300 tekstów
14 obserwujących
  • maruda1993

    30 May 2021, 09:55

    to tylko wspomnienie zyc w spokoju i swieczki zapalic

  • maruda1993

    30 May 2021, 06:43

    piekna

  • kukaczka

    28 May 2021, 22:25

    ..zapal znicz wspomnieniom a serce jak Feniks z popiołu powstanie..
    Nadszedł czas, na majowe za/kochanie..

    • to_tylko__ja

      29 May 2021, 08:01

      Marlenko chłód wieje zewsząd więc nici z majowych uniesień 😅😜