Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czarne Pokłosie

Zimna czerń
kres cierpienia
skrajny odcień złej doskonałości

tu twój strach
nic nie zmienia
węże pełzną w bezkres tej ciemności

twoje łzy
nic nie warte
płaczesz bo się boisz pójść do piekła

ścierwo ty
niegdyś harde
płaczesz bo wiesz dobrze co cie czeka.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    3 March 2020, 04:28

    @Ivelios nie boisz się, bo zapewne nie nagrzeszyłeś, ale nie kumam drugiej części zdania.

  • Ivelios

    2 March 2020, 21:36

    A ja piekła się nie boję, boję się jego braku...