Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotykiem ust...

zima
spragniona istnieniem
biały dywan znów rozłożyła

a ty smakujesz mnie
jakby oddech przestał mieć rację
gdy się po kres ciebie rozpływam

i kocham twoje usta
nawet, gdy śnieg pada

jak się roztajać potrafią śmiało
między ciekawością, a pragnieniem
i gdy do nieświadomości doprowadzasz

dotykiem ust…
- który ciągle jest we mnie

21 287 wyświetleń
183 teksty
42 obserwujących
  • Efemeryda60

    13 December 2012, 01:00

    Ciągle jest i niech będzie po wieczność ;)

    Piękny wiersz, delikatny jak płatek śniegu muśnięty pocałunkiem ;)

  • Julka 10

    12 December 2012, 19:18

    EEhhhhhhhhhhhhhhhhhhh;))))))

  • Voyage

    12 December 2012, 02:08

    eeeehhhhhhh........;))

  • Pechowa_

    10 December 2012, 12:05

    Czarujesz pięknymi słowami... ach..

  • EmilG

    10 December 2012, 08:28

    zaczarowany dotyk ;)

    pięknie

  • annak

    9 December 2012, 23:44

    nawet zimą w Twoich wierszach jest cieplutko i przytulnie Gracjoo :) piękny :)))
    pozdrawiam serdecznie :)))))

  • skrobek

    9 December 2012, 21:04

    Dotykowi ust żadna zima nie straszna :)

  • marekg

    9 December 2012, 18:24

    El amor es ciego. ale tu jest pięknie .