Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zima nie zna czasu
Liście nie opadają na próżno

Dwadzieścia pustych wiosen
Choć pełno spadło owoców

21 860 wyświetleń
154 teksty
80 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!