Menu
Gildia Pióra na Patronite

dialog

ziemia do serca
serce do ziemi
dlaczego znów mnie pouczasz
oboje znamy smak kamieni
oboje we krwi toniemy
nie ma tam mądrych gdzie woda płynie
ty jesteś prawdy odbiciem
w tobie cisza i hałas ginie
piach mi pulsuje życiem
umieram w końcu kiedy zawołasz
żyły rozpuszczam w glebie
dobrze, że jesteś
choć czekam aż skonasz
bo kocham śmierć tak jak ciebie

9174 wyświetlenia
123 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!