Menu
Gildia Pióra na Patronite

SIĘ ŚCIEMNIA...

Ziemia już wciągać powoli zaczyna,
niedowład ciągnie w cholerny dół.
Ja jeszcze krzyczeć chcę przerażony
a tu już w głosie ubywa tchu.
Czas pokazuje że rządzi wszystkim,
słońce drapieżnie zajść musi w dół.
A ja tu leżąc myślę boleśnie
kiedy me niebo runie na pół.
Nie da się uciec, ciemność przenika,
każdy mój odruch gaśnie jak sen...

3287 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!