Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skazani na siebie

Ziemia jest cmentarzem.

Chodniki jak z szyb
nad martwymi twarzami.

Gdzieś pomiędzy nimi moja.

Zmywam, wymiatam siebie za drzwi.
Głodny ciebie, głodny nas.

Aby jedni mogli zmartwychwstać
inni muszą umrzeć.

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    22 August 2016, 17:02

    Dziękuję Ci za odwiedziny oraz pozostawione słowa, Giulietko.
    Jest mi naprawdę bardzo miło.
    Serdeczności :-)

  • giulietka

    22 August 2016, 12:58

    Coś musi odejść, żeby coś mogło trwać...
    Melancholia na wysoki połysk, jak lubię;)

  • silvershadow

    21 August 2016, 20:13

    Thé vert - dziękuję za komentarz torpedę. ( chyba nie tak daleko ) ;-)
    Yestem - super, że wpadłeś.

    Pozdrawiam Was.

  • 21 August 2016, 12:12

    Dobre.
    Pozdrawiam. :)