Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

Ziemia jakby szybciej
obraca się wokół Słońca.
Godzina mniej minut ma.
W kalendarzu pozostał
poniedziałek i piątek.
A niedziela?
Niedziela tylko pół dnia trwa.
Tak biegnie czas.
Przyspiesza, nie czeka.
Mniej się śmiejemy,
dłużej goimy rany.
A rozmowy?
Coraz mniej słów.
Cocooning,
emotikony,
ekrany.

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
  • Anna S.

    25 September 2020, 17:03

    Maba 👍